Curriculum Vitae

Carel van Gelder heeft een jarenlange ervaring als bestuurder en ondernemer. Als bestuurder en/of toezichthouder bekleedde hij diverse functies binnen zowel profit als non-profit organisaties.
Binnen de overheid heeft Carel van Gelder onder meer een lange staat van dienst als wethouder en loco-burgemeester, adjunct eilandsecretaris Bonaire, adviseur Bestuurscollege en overheids NV en interim-manager binnen een Universitair Medisch Centrum (UMC).
In het bedrijfsleven was hij onder andere werkzaam als commercieel directeur en programma-manager binnen één van de grootste sales organisaties van Nederland.

Carel van Gelder is erkend Lean specialist en heeft diverse reorganisaties conform deze methodiek begeleid.
 

Getuigenissen:

Helen van Meeuwen, Managing Director Pepperminds
`Carel is een gedreven en daadkrachtige persoonlijkheid die begrijpt dat verbinding noodzakelijk is om tot resultaten te komen. Hij verbindt mensen met elkaar en aan het resultaat op een kwalitatieve, open en innovatieve manier.

Glenn Thodé, rector Universiteit Aruba, oud Gezaghebber Bonaire
`Carel werkte als een stuwende kracht met visie en daadkracht tijdens onze bestuurlijke transformatie op Bonaire.’

Guus Swillens, oud Burgemeester Wijk bij Duurstede
`Carel verstaat de kunst om in een reorganisatie of transformatie het overzicht te behouden en de mensen aan zich te binden op weg naar een gezamenlijk doel. Hij is de perfecte gesprekspartner op zowel strategisch als operationeel niveau.’

Het volledige CV van Carel van Gelder en meerdere referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Contact: Carel van Gelder
EnglishDutchSpanish